Stanovení ceny a prodej výrobku. Zkušený americký praktik radí našim začínajícím manažerům a podnikatelům. - Kadlec, Frank
Úryvky z knihy amerického podnikateľa slovenského pôvodu: "Začínáme podnikat" (Management Press, Praha 1992). Stanovenie ceny výrobku tak, aby ju bol zákazník ochotný zaplatiť. Predaj výrobku a funkcia "manažér výrobku" (product manager). Základná filozofia marketingu. Konkrétne príklady (kaučuk EPR, vodné skútre, pneumatiky Michelin).