Externá služba. Študijný kurz. Veľkozákazníci v obchode a v priemysle.
Návod na lepšie plánovanie osobitných požiadaviek pri starostlivosti o veľkých zákazníkov (obchod, priemysel, služby). Štúdium potenciálu zákazníka. Priania zákazníka. Štruktúra zákazníka. Údaje o zákazníkoch. Plánovanie odbytu veľkozákazníkom. Výročné jednania s veľkozákazníkmi. Témy, čas a miesto jednania. Kúpny návrh a poskytnutie "mapy údajov" veľkozákazníkovi.