Informácie pre externých predajcov. Tréningový kurz systematického predaja.
Mentálne naprogramovanie úspechu. Postup pri premene nových zákazníkov na zákazníkov stálych. Rétorika predaja. Príprava návštevy u zákazníka. Investičné statky. Zaobchádzanie s námietkami. Strata zákazníkov. Správny tón pri predaji v maloobchode. Taktika vyjednávania.