L'évolution du commerce avec les Etats-Unis. - Longueville, G.
USA ako piaty obchodný partner Francúzska v zahraničnom obchode. Bilaterálne saldo sa mení podľa vývoja kurzu a podľa konjunkturálnych premien. Obchodná bilancia medzi USA a Francúzskom. Relatívne zlepšenie postavenia Francúzska. Prvky hodnotenia vývoja francúzsko-amerických obchodných vzťahov. Štruktúrny vývoj francúzskeho bilaterálneho zahraničného obchodu s EHS a ES. (Lettre de conjoucture de la BNP, október 1992.).