Transformácia vonkajších ekonomických vzťahov ČSFR so zreteľom na hospodárske vzťahy so SRN. - Kosta, Jiří
Príčiny klesajúceho trendu vytvoreného čistého národného dôchodku v období 1970-1989. Podiely výmeny tovarov s východnými a západnými krajinami. Liberalizácia zahraničného obchodu po roku 1989. Spoločné podniky so zahraničnou kapitálovou účasťou. Podiel nemeckého kapitálu na celkovom objeme zahraničného kapitálu v ČSFR. Tovarová štruktúra zahraničného obchodu.