Poradnik dla handlujacych z zagranica. 9. - Denisczuk, M.
Časová colná prehliadka, jej predmet a rozhodnutie o nej. Majetkové zabezpečenie colných a daňových náležitostí a ich formy. Colná prehliadka pri spätnom vývoze a dovoze. Jediný colný splnomocnenec colnej agentúry zavedený od r. 1993 v Poľsku. Rozhodnutie pri spätnom vývoze alebo dovoze spočíva na zrušení predošlého rozhodnutia o konečnej prehliadke, a to celkom alebo 50 perc.