Protekcja celna w Polsce w okresie reformy gospodarczej. - Dziewulski, K.
Colná ochrana v Poľsku je veľmi vysoká, celkovo je trojnásobne vyššia ako v krajinách EHS. Metóda výskumu - výpočet miery efektívnej ochrany. Celková colná ochrana v Poľsku v porovnaní s colnými sadzbami v EHS. Príčiny a niektoré následky vysokej colnej ochrany v Poľsku. Politika colnej ochrany a perspektívy ekonomickej integrácie s EHS.