Společná obchodní politika ES. - Tíkal, S.
Odstránenie ciel a kvantitatívnych obmedzení pri dovoze a vývoze tovaru medzi členskými štátmi ES a zavedenie spoločného colného sadzobníka a spoločnej obchodnej politiky voči nečlenským štátom ES ako jedny z najdôležitejších zásad EHS. Vývoj a stav spoločného colného sadzobníka. Diferencovaný prístup ES k nečlenským štátom, a otázky, spojené s pridružením k ES.