L'impact de la réunification allemande sur les échanges de la RFA avec les partenaires européens.
Dovoz a vývoz tovarov a služieb SRN v r. 1990-1991. Vývoj zahraničného obchodu Nemecka od r. 1989 podľa krajín a ich skupín. Príspevok k zvýšeniu nemeckého dovozu k rastu reálneho HDP európskych krajín. Zahraničný obchod Nemecka s krajinami ES po zjednotení Nemecka. Procesy unifikácie a ich vplyv na hospodársky rast Belgicka, Holandska, Rakúska a Dánska v r. 1991-1992. (Rapports mensuelles de la Deutsche Bundesbank 1992, č. 7.).