Les exportations régionales francaises dans la perspective du Marché unique. - Maliverney, J.
Štúdia o koncentrácii francúzskeho regionálneho vývozu v r. 1991. Priemyselná tradícia vývozných regiónov. Význam severných a východných regiónov Francúzska. Dovoz z pohraničných území. Vývozný podiel malých a stredných podnikov. Prvými odberateľmi sú regióny zahraničných susedov. Dôsledky vzniku jednotného trhu. Metodológia. (DREE-Resultats 1992, č. 9.).