Produkční a exportní výkonnost průmyslu. - Bohatá, M.
Reštriktívna makroekonomická politika, liberalizácia cien a zahraničného obchodu a vnútorná konvertibilita čs. meny ako najdôležitejšie reformné kroky s rozhodujúcim vplyvom na výkonnosť priemyslu. Situácia v privatizácii. Rast druhotnej platobnej neschopnosti. Zamestnanosť, produktivita práce a exportná výkonnosť.