Státní podpora financování a pojištění vývozu ve vyspělých tržních ekonomikách. - Vlček, J.
Proexportná orientácia ako charakteristický rys hospodárskej politiky štátov s vyspelou trhovou ekonomikou a nástroje na jej presadzovanie v jednotlivých štátoch. Organizácia medzinárodnej spolupráce na spoločnej úprave postupov, používaných pri poskytovaní vývozných úverov. Bernská únia, GATT a OECD.