Zahraniční obchod ČSFR-SRN. - Pullmannová, E.
Výrazná zmena teritoriálnej štruktúry zahraničného obchodu ČSFR za posledné tri roky a vzrast obchodu so SRN. Hlavné rysy vývoja obchodu so SRN od začiatku roku 1991. Stručná charakteristika základných vývojových tendencií vývozu a dovozu najvýznamnejších skupín obchodných komodít. Štatistické údaje o vývoji štruktúry zahraničného obchodu so SRN.