possible solution to tropical troubles? Debt-for-nature swaps. - Sarkar, A.U
Príčinné súvislosti medzi vysokou mierou deštrukcie tropických pralesov a ťažkým zadlžením týchto tropických krajín. Nové vlny hypotéz o väzbách medzi životným prostredím a zadlženosťou - sociálno-ekonomické dopady. Stratégia riadenia ochrany prírodných zdrojov. Špecifiká organizácie a mechanizmy ochrany životného prostredia v troch tropických krajinách.