BUSHOV FOND = investície na Slovensku. - Klevana, L.Q.J
Založenie českého a slovenského Amerického podnikateľského fondu (Fond) známy ako "Bushov fond" v r. 1991 vládou USA. Cieľom je podpora malého a stredného súkromného podnikania v Slovenskej a Českej republike a pomoc pri prechode na voľnú trhovú ekonomiku. Zameranie práce Fondu v r. 1992. Investovanie prostriedkov Fondom. Participácia slovenských bánk na transakciách Fondu.