Problematika státních záruk za bankovní úvěry a půjček ze státních rozpočtů organizacím. 2. - Zahrádka, O.
Typy úverov zahraničných bankových inštitúcií československým subjektom. Poskytovanie záruky vládou krajiny dlžníka. Prehľad projektov pôžičiek so štátnou garanciou federácie. Návrh na stanovenie ekonomicky únosných limitov pre prijímanie garancií.