Restructuring in place: japanese investment, production organization and the geography of steel. - Florida, R.
Priame japonské investície na reštrukturalizácu oceliarskeho priemyslu USA v troch úrovniach - globálna, národná a podniková úroveň. Geografické rozmiestenie oceliarskeho priemyslu USA. Rozmiestenie hlavných japonských investícií v 80. rokoch a plán na 90. roky. Reštrukturalizácia výrobných podnikov a organizácia výroby.