Zahraniční investice v ČSFR. - Maršíková, D.
Štatistické údaje o zahraničných investíciách v ČSFR. Počet spoločných podnikov a zahraničných investícií týchto podnikov podľa podielu vloženého kapitálu. Prehľad priamych zahraničných investícií v ČSFR podľa hodnoty upísaného a splateného kapitálu za rok 1990.