Jěšte jednou k Maastrichtu. - Tíkal, S.
Možné dôsledky odmietavého výsledku dánskeho referenda, francúzskeho referenda a otrasov v európskom menovom systéme na ďalší vývoj ES. Štatistické údaje o hlavných ukazovateľoch ekonomického vývoja ES v r. 1988-1992. Úvahy o nevyhnutnosti menovej únie a o možnom ďalšom vývoji zjednocovania Európy.