Odluka v devizové oblasti. Vnitřní mezibankovní trh rozdělen. - Klumpár, Jiří
Rozhovor s pracovníkom Českej národnej banky o obchodovaní s devízami po vzniku ČR a SR, o úprave devízového kurzu, o využívaní systému vnútornej konvertibility, o stabilizácii českého devízového trhu, o swapových obchodoch, o budúcom postavení českej koruny.