Ausgewählte Entwicklungsprobleme der westlichen Grenzgebiete Polens. - Stasiak, A.
Posudzovanie úlohy Poľska pri rozvoji hospodárskych vzťahov v Európe. Požiadavky a možnosti zahraničnej spolupráce na rôznych úrovniach. Rozvoj výskumu zameraného na medzinárodnú, štátnu, regionálnu a miestnu úroveň. Výhody Poľska vyplývajúce z jeho geografickej situácie.