Konkurencija i koncentracija - regulirovanije "balansa sil" v ES. - Jačeistova, N.
Nadštátne regulovanie koncentrácie výroby a kapitálu v ES. Formy koncentrácie, ktoré sú regulované nadštátnymi inštitúciami. Vplyv na konkurenciu ako kritérium koncentrácie. Praktická realizácia pravidiel ES. Smery integračnej politiky. Skúsenosti ES z regulovania koncentrácie výroby a kapitálu a prechod k trhu v SNŠ.