Co brání rozvoji joint ventures v České republice? Pohled z Nizozemska. - Koselka, F.
Prvé výsledky výskumu na Erasmovej univerzite v Rotterdame týkajúceho sa transformácie podnikov v Českej republike. Vysoké riziko prenikania zahraničných investorov na český trh. Stratégia holandských podnikov. "Opatrná" stratégia. Stratégia "integrácie". Príťažlivosť ČR a SR pre holandských podnikateľov. Sféry rozvoja joint ventures. Nevyhnutnosť aktívnej politiky štátu pri transformácii podnikov.