Firmy z udzialem zagranicznym w polskiej gospodarce. - Simbierowicz, H.
V Poľsku pracovalo koncom decembra 1991 4796 tzv. joint ventures a 787 zahraničných malých podnikov. Charakteristika oblastí ich činnosti podľa vojvodstiev. Hospodárske subjekty so zahraničným kapitálom v poľskom hospodárstve a v zahraničnom obchode. Záujem rozvinutých krajín o investície v postkomunistických krajinách podľa osobitnej ankety.