Program Phare po dvou letech. - Martinec, I.
Program Phare ako program zahraničnej pomoci ES štátom strednej a východnej Európy. Základné ciele a princípy programu. Organizácia práce, projekty a projektový cyklus. Národný program Phare v ČSFR. Štatistické údaje o rozdelení finančných prostriedkov do sektorov. Regionálny program a skúsenosti od roku 1990. Program Phare v podmienkach nového štátoprávneho usporiadania.