Katastrofa: Kataster. Neblahé dedičstvo z bývalých štátnych notárstiev. - Balaščák, J.
Od 1.1.1993 nové právne predpisy v odbore geodézia a kartografia viažúce sa ku katastru nehnuteľností (zákon č.266/1992 Zb.). Katastrálne úrady (predtým správy geodézie a kartografie), preberanie pozemkových kníh z rezortu ministerstva spravodlivosti a agendy štátnych notárstiev. Problémy s aplikáciou právnych predpisov.