Wybór prawa w umowie. - Hermanowski, J.
Tento článok rozvíja problémy signalizované v 3. časti Poradcu. Spôsob výberu práva v zmluve. Uplatňovanie súkromného medzinárodného práva. Spojovatelia právnych vzťahov s právnym poriadkom a ich typy. Kolízne normy v poľskom práve. Záväzky plynúce z prejavu vôle v zmluvách.