I oblast průmyslového vlastnictví se musí přizpůsobit pravidlům, tržní ekonomiky. - Čada, K.
Rozhovor s námestníkom predsedu Federálneho úradu pre vynálezy o zmenách v oblasti ochrany priemyselného vlastníctva za posledné dva roky. Obrovský nárast prihlášok na ochranu. Nové právne úpravy dávajú omnoho väčšie právomoci autorovi. Problematika licenčných zmlúv a licenčnej politiky.