Neobchodim Torgovyj rejestr Rossii. - Tichonov, Je
Príprava legislatívy na vznik obchodného registra v Rusku. Medzinárodná prax obchodnej registrácie. Povinnosť registrácie podnikateľov. Informácie o spoločnosti pre potreby registrácie. Vytváranie obchodného registra a jeho základné etapy. Štruktúra organizácie "Obchodného registra Ruska".