Patentová nezávadnosť výrobkov. 3. Vytváranie podmienok pre vznik patentovo nezávadných konštrukcií. - Lonský, J.
Menná rešerš ako druh vecnej rešerše, pri ktorej sa vyhľadávajú ochranné dokumenty určitej firmy alebo určitého vynálezcu. Rešerš na analogické patenty a na právoplatnosť udelenia patentu. Rešerše na patentovú nezávadnosť výrobkov (patentovú čistotu). Vecné rešerše zamerané na zisťovanie svetového stavu techniky. Doplnkové rešerše a informácie o nových vynálezoch.