Spatial aspects of deregulation in the market for legal services.
Posudzovanie 27 geografických trhových území Anglicka a Walesu z hľadiska inzercie právnikov a licenčných notárov. Možnosti ovplyvňovania výšky priznaných notárskych poplatkov v dôsledku reklamy a odstraňovanie monopolu uskutočňovania majetkových prevodov právnymi zástupcami.