Novela zákoníku práce. - Jouza, L.
Novelizácia zákonníka práce v Českej republike platná od 1.1.1993. Zrážky zo mzdy. Zmena v zdaňovaní miezd. Mzdové náhrady. Povinné zákonné poistenie zodpovednosti zamestnávateľa za škodu pri pracovných úrazoch a chorobách z povolania. Podnikanie vedúcich pracovníkov. Postup pri zániku alebo likvidácii zamestnávateľského podniku.