Změny v zákoníku práce. Platí i pro podnikatele. - Jouza, L.
Novela zákonníka práce platná v ČR od 1. januára 1993. Nová úprava zrážok zo mzdy a minimálna mzda. Stanovenie priemerného mesačného čistého zárobku. Náhrada za stratu na zárobku. Zmeny v pracovných úrazoch. Prípady pri zániku alebo zrušení zamestnávateľa. Možnosť podnikania vedúcich pracovníkov.