Chronologický zoznam právnych predpisov upravujúcich problematiku štátnej správy a samosprávy v SR.
Právne predpisy vyhlásené v Zbierke zákonov Českej a Slovenskej Federatívnej Republiky upravujúce problematiku štátnej správy a územnej samosprávy v Slovenskej republike, vydané po 17. novembri 1989.