Podnikatelé a pojistné na sociální zabezpečení. - Jouza, L.
Informácie o obsahu nového zákona ČNR o poistnom na sociálne zabezpečenie a príspevku na štátnu politiku zamestnanosti, ktorý nadobudol účinnosť od 1.1.1993. Povinné platenie organizácií, zamestnancov a samostatne zárobkovo činných osôb. Účel výdavkov jednotlivých druhov poistení. Podnikatelia a vymeriavací základ. Sadzby poistného podľa nového zákona. Penále alebo pokuty v prípade nezaplatenia poistného.