Zákon o zdravotnom, nemocenskom a dôchodkovom poistení
Plné znenie zákona o zriadení Národnej poisťovne a financovaní zdravotného poistenia, nemocenského poistenia a dôchodkového poistenia, schváleného NR SR 17. decembra 1992 - č. 7/1993 Z.z.