Ako využiť skúsenosti susedov. Reforma odborného vzdelávania v Poľsku. - Krištín, Ján
Projekt v rámci PHARE zameraný na reformu systému odborného vzdelávania a prípravy. Seminár konaný 22.-24.11.1992 pri Varšave sa zaoberal štúdiou, ktorá obsahuje medzinárodnú porovnávaciu analýzu poľského systému odborného vzdelávania a prípravy.