Reformirovanije vuzovskogo sektora nauki pri perechode k rynočnoj ekonomike. - Tichonov, A.
Charakteristika krízového stavu vysokoškolského sektora ruskej vedy. Náčrt koncepcie programu reformovania vysokoškolského vedeckého sektora v podmienkach prechodu k trhovému hospodárstvu.