Vychovávame odborníkov. - Sobek, Otto
Úroveň slovenského bankovníctva. Výchova vysokoškolsky vzdelaných odborníkov pre bankovú sústavu na Katedre peňažníctva Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Zmeny v obsahovej prestavbe štúdia budúcich bankových odborníkov. Úprava učebných osnov. Permanentné vzdelávanie pracovníkov bánk.