Formální stránka pracovní návštěvy. Do Evropy v tričku ne. 6. - Šroněk, I.
Každá pracovná alebo obchodná návšteva pozostáva z dvoch častí - vecnej a formálnej. Vecnou stránkou je to, čo sa má prejednať, formálnou časťou je určitý poriadok a organizačná stránka návštevy. Popis prípravy, zahájenia, priebehu a ukončenia pracovnej a obchodnej návštevy.