O společenských podnicích. Do Evropy v tričku ne. 4. - Šroněk, I.
K spoločenskému styku patria i tzv. spoločenské podniky (od pracovného obeda až po slávnostnú recepciu). Spoločenské podniky sa konajú spravidla s určitým cieľom, alebo pri určitej príležitosti. Popis pracovného obeda, buffet lunchu, slávnostného obeda a slávnostnej večere, pracovných raňajok a podnikov po stojačky (coctail, recepcia).