<An> asymptotic expansion of the global discretization error of difference schemes for numerically solving a quasilinear parabolic system of differential equations. - Meister, M.
Analýza triedy implicitných A-stabilných jednokrokových diferenčných metód pre silne zviazané kvázilineárne parabolické systémy. Asymptotické rozšírenie globálnej diskretizačnej chyby pre túto triedu, a jeho dôkaz. Výsledky umožňujú získať presnejšie riešenia.