On the determination of the number and multiplicity of zeros of a function. - Hoenders, B.J
Poukaz na to, že niektoré jednoduché integrály určujú počet nulových bodov funkcie jednej premennej v ľubovoľnom intervale s istou násobnosťou. Niekoľko typických numerických príkladov.