Forecasting with leading indicators: does the new index lead? - Dadkhah, K.M
Posledná revízia Zloženého indexu vedúcich ukazovateľov z marca 1989. Hodnotenie informačného obsahu Nového indexu (verzia 1989) pre prognózovanie kritických bodov v ekonomike. Výsledky prognostického experimentu merania marginálnej hodnoty nového indexu pre prognózy takých veličín ako je miera nezamestnanosti, index priemyselnej výroby, HNP, zisk, spotreba, atp.