Real business cycles: is neglecting demand shocks justified? - Entorf, H.
Úvahy o platnosti teórie reálnych hospodárskych cyklov. Výklad pojmu hospodársky cyklus. Modely reálnych hospodárskych cyklov všeobecne zanedbávajú dopytové šoky - úvaha. Zdroje ekonomického kolísania.