<The> relative importance of demand and supply shocks. Some international evidence. - Kugler, P.
Analýza vplyvu ponukových a dopytových šokov na kolísanie výroby, zamestnanosti, úrokových sadzieb a inflácie pri použití štvrťročných údajov zo 4 krajín (USA, Veľká Británia, SRN a Švajčiarsko) v období 1966-1988. Stupne odlišnosti výsledkov vo všetkých 4 krajinách.