Platobné podmienky. Z metodických pokynov Ministerstva zdravotníctva SR č. 8/1992 z 1. dec. 1992.
Platobné podmienky v zmluvách o poskytovaní zdravotníckej starostlivosti na 1. štvrťrok 1993 medzi Národnou poisťovňou a poskytovaním zdravotníckej starostlivosti (primárna a špecializovaná ambulantná starostlivosť, lôžkové oddelenia, lekárska služba prvej pomoci, lekárne). Skrátené znenie.