Improving health care's suppliers - Eskildson, L.
Pohľad na pacientov a obyvateľstvo ako dodávateľov pre zdravotné služby ukazuje markantné rozdielnosti oproti dodávateľským vzťahom v priemysle. Téza: zlepšenie výsledkov zdravotnej starostlivosti v USA (aj s ekonomickými dopadmi) si vyžaduje zmenu životného štýlu obyvateľstva. Hlavné príčiny úmrtnosti v USA. Simulácia zdravého spôsobu života zo strany zamestnávateľov a štátu. Spolupráca štátu so zdravotníctvom.