Development strategies in the audiovisual industries: The case of North East England. - Cornford, J.
Stratégie rozvoja miestnych a regionálnych médií vo V. Británii. Vývoj politiky, ktorá sa formovala v dôsledku zmien ekonomického a regulačného prostredia. Posun od hromadnej výroby k špecializácii. Stratégia rozvoja médií ako reakcia na zvýšenú komercionalizáciu, koncentráciu a internacionalizáciu médií.