Rozvoj vodného hospodárstva na Slovensku. - Jambor, A.
Koncepcia rozvoja vodného hospodárstva v SR, ktorú vypracovalo Ministerstvo pôdohospodárstva SR. Týka sa vodných tokov, nádrží a využitia vodnej energie. Rozostavané a navrhované nové vodné diela. Vodovody a kanalizácie. Čistiarne odpadových vôd, čistota vôd a ich ochrana. Štátna správa vo vodnom hospodárstve.